søndag den 10. marts 2013

Some news from French Pharmacy



Some news from French Pharmacy,Caudalie is very good and refreshing,I used it on my 2 days training when i needed to get up early, I start to use Selenium as well and need to try this Hyaluron acid ...I will wait for my night cream is finished then I will start this one or Avibon or just used both every second day.

søndag den 24. februar 2013

Lisa Eldridge



Lisa Eldridge is a make-up artist but not a just make-up artist she  is one of the most highly regarded make-up artists on the international beauty and fashion circuits. She had 20 years experience. I love her videos, blog and they are very helpful and inspiring.http://www.lisaeldridge.com

Funny Story

This is the story of my sister and me :


She skinny girl and me fatty girl se what I do to her :) Im in the pink dress in th 1st picture and it just my story in the other one :)

Too Much ..............Enough

De sidste 3 uger er jeg gået og spist for meget af " de gode" well det er slet ikke er godt ; slik og kager og sødt og usundt ja det er så resulteret i at jeg tog på nogle kilograms som sætter sig som Michelin deler ehhhh hvad jeg hader tilbagefald, men nu er jeg næsten på den rette vej igen i hver fald bevidst at jeg skal stoppe det adfærd også fordi jeg bliver ked af at det gør den anden vej og trøster mig med at spise flere usunde ting også er vi der igen ...




her er nogle exempler der er jo flere men vil ikke gøre mig deprimeret :( der er jo meget mere end det her, som sagt går det langsomt frem af .... men hold da op hvor går det hurtigt den ande vej hvis man ikke passe på ... og mig ja , jeg kan drikke en kop sort kaffe og tager 1 kilogram på og ikke tale om de her !!! Samtidig har jeg ikke været godt for at motionere grrrrrrrrrrrrrrr irritereende 

Det var Kattens :))






Har været i Maxi Zoo og købte denne her Mink Olie spray for katters pels, især Alicias er meget tør og ustyrlig og trænger til noget mere pleje, jeg har også købt Lakse Olie til deres mad som tilskud, dette skulle også afhjælpe.Alicia og Hubert som modeller på billeder...

tirsdag den 19. februar 2013

Lovely Erin Wasson

Love her style, she's absolutely amazing !

Kinda Love IT : Jessica Biel in Isabel Marant

I love the combo jacket and pants Jessica Biel is wearing in Paris, Isabel Marant Spring Summer 2013 collection, amazing, the blouse could be more toned but then if Jessica like it that way so let it be.

First off the runway for the summer 2013 collection from Isabel Marant! Jessica Biel, true fashionista, is adorned with a look spotted during Paris Fashion Week. The actress wears an outfit from http://www.isabelmarant.tm.fr to walk in the streets of Paris.


søndag den 10. februar 2013

MY hair shampoo and finished products



Aktuel bruger jeg disse 2 shampoo fra Redken : og nede er nogle billeder for produkter som jeg lige brugte færdig, fram Drops olie til splited spidse og Potion 9 kur :

Use right now :) 365 Cream Embryolisse


Lige nu bruger jeg denne :) Jeg er glad for den r virklig lækkert og har milde super duft , men effekter skal nok ventes efter et stykke tid:) 

LOOK WHAT I GOT :) FRENCH PHARMACY DELIGHT

Hej så er jeg tilbage med mine ny kosmetik fra French Pharmacy ( bestilt online til ok pris, men kan fås billigere på de franske apoteker men nogle er på recept så ikke alle kan fås) listen er lang endnu, det her er lille udpluk, men listen skal redigeres og der skal også afprøves og findes favoritter så jeg glæder mig til at bruge dem, men tror jeg venter lidt da jeg ikke vil blande for mange kosmetik sammen.
Klorane tør shampoo til fedtet hår , har oplevet at mine hår liver fedtet før tiden og at jeg ikke altid for dem vasket også derfor tænkte jeg at afprøve denne ( rygter siger de er gode)
Biafine er udtænkt til stråle efter behandling,forbrændinger af 1 og 2 grad, uinficerede sår ,store solskader, og har stor evne til at regenerere kroppens celler , den evne skal jeg udnytte især efter vinterens tør luft hvor huden føles tør og ubehagelig
Biafine ACT brugs til ovrfladiske brandsår,mindre læsioner,ikke  inficerede hud sår på ansigtet og kroppen og jeg har tænk mig at bruge den som ansigt maske overnight for at give huden extra beskyttelse og regenerer huden
Homeoplasmine er en  antiseptisk healing salve. Det er for nasale irritationer på grund af kulde eller allergi. Det kan bruges til hudirritationer såsom hudafskrabninger, overfladiske sår, milde forbrændinger og sprukken hud.
Avibon mod  synlige fine linjer og rynker i ansigtet.Eliminerer eksem og tør hud på læberne og hænder.
Virker fint på acne ar, forstørrede porer, og selv ar og strækmærker
Toner huden uden overtørring ligesom andre retinoid produkter - virker fint på følsom hud.Anti-age produkt.

Så der produkter med nogle vidunderlige egenskaber, sekret af flere make-up artister og beauty freaks :)


tirsdag den 5. februar 2013

Cafe Noir nyt Aroma Editions


Købte de nye Cafe Noir aroma editions http://www.cafenoirnyhed.dk/ glæder mig til at smage dem alle :)

mandag den 4. februar 2013

Angel body pleje

Super effektiv balsam fra http://www.delia.pl , liggende nail tører spray fra delia :) 

fredag den 1. februar 2013

French Pharmacy !!

Jeg er jo i gang med at bruge Embryolisse og venter spændt på effekter,jeg har også bestilt andre franske godter på nettet , lægger et billede når de ankommer, glæder mig til at bruge dem og vil  bruge dem primær.
Jeg bruger allerede nogle fine Bioderma kosmetik .
Anbefaler lig elinket med make-up artisten Lisa Eldridgde
http://www.youtube.com

Elisabeth Gierus

Jeg har nu for anden gang afprøvet Elisabeth Gierus produkter: ansigt peeling  http://elisabethgierus.com, body scrub http://elisabethgierus.com og body olie http://elisabethgierus.com første gang kunne jeg ikke så godt lide det pga den mærklige duft i krops peeling men min krop har brug for at blive afgiftet så jeg skal bruge dem. Jeg vil nok ikke købe dem igen , men kun på deal med rabat.

søndag den 27. januar 2013

Chanel b-loved øjenskygge



Peelings


New way to peel of : very effective from this place http://www.puredeming.com/

NY nat creme



Jeg har ud over Embryolisse startet på ny nat creme fra L'oral -Triple active nat er spændt på effekten , synes efter 1 nat har fået lidt udslæt men har ikke sovet og det kan være træthed.Jeg er godt i gang med Embryolisse og min vippe creme , men mærker at mit hud mangler glød og der er mange urenheder der samler sig så jeg bruger peeling tit 2x ugentlig, har egentlig tendens til at peele for hård :(( og ødelægge huden lidt, har købt nogle peelings som er meget effektive men også skrabe sager. Den poster jeg i næste indlæg.

Picked up :)

Mine kosmetik er hentet fra DropPoint, glæder mig til at afprøve dem 

onsdag den 16. januar 2013

Wrangler Denim Spa !!


Wrangler Denim Spa """??? want to try them right away !!! active agents to either sculpt, moisturize or tone legs for a perfect silhouette.The three models in Wrangler's new collection are seriously hard working pants, each designed to target a particular issue, so that they not only look good, but feel good as well. The Summer Blue jeans have microcapsules of Aloe Vera, Shea butter and Tahitian monoi oil built into the denim to moisturize skin and soften the fabric for absolute comfort. Mid Blue is infused with squalene, a compound obtained from olives that has a near-identical structure to the lipids in the skin's epidermis, boasting skin-firming properties. Finally, Dark Indigo features a cocktail of seaweeds, caffeine and retinol that targets fat cells, promising a shapely, toned result. Therapy for the legs.  Available in Wrangler boutiques from the end of January 2013. €100. www.wrangler-europe.com http://en.vogue.fr/

Eclairs

Tid til at drømme sig frem til Eclairs og nu er der http://www.leclairdegenie.com/eclairs on 14 rue Pavée
75004 Paris for more info and pictures please visit : http://www.christopheadam.com 

mandag den 14. januar 2013

Elisabeth Gierus hudpleje

Skal hente Elisabeth Gierus hudpleje som er købt på :http://downtown.dk/kbh/deals/104627 indeholder Gavepakke 1 - 349 kr.: glæder mig til at afprøve den. Der er info om denne på : http://www.elisabethgierus.com og mere om selve Elisabeth :http://www.elisabethgierus.com

Vipper pleje



Ny creme til at pleje vipper skulle gerne hjælpe på at styrke vækst  og regenerere , det er den 4 dag jeg bruger den, skal bruges i 30 dage. glæder mig til effekten. Har også tænk at afprøve Prolash som billede nederst og den har vi nu på http://dealhunter.dk til 149kr inclusiv levering, købt :)

DAY 1 with Embryolisse

Så er jeg tilbage og er lige kl.18.52 startet på Embryolisse og er så spændt på effekten. Mit hud er meget krævende når det gælder pleje og slå nemt ud  så jeg er rigtigt nyssgerig hvordan den her creme komme til at virke på mit hud.



lørdag den 5. januar 2013

Macaron's -lover (Pierre Herme )



I'm a macaron's lover and Pierre Herme http://www.pierreherme.com/ is one of my all time favorites Les Jardins 2012 Collection was so unique and worth to try and sure i bought a box or 2-3 :) Still available on the website.

fredag den 4. januar 2013

Diamantissime mascara




Jeg har før Jul været i 6 Matas butikker og på nettet for at finde denne mascara fra L'oral men ingen havde dem, den blev total rippet af hylderne så jeg blev nød til at lave search på nettet og fandt dem i Italien på
http://profumeriasilvia.com de kostede mig en extra mascara i transport 43.30 euro i alt.

Om mig

Mit billede
34 årig kvinde med stort interesse og passion for Louis Vuitton

Faste læsere